Un sistem guard tour te poate ajuta sa-ti protejezi bunurile impotriva amenintarilor cum ar fi spargere, furt si distrugere. Care sunt avantajele unui asemenea sistem bazat pe solutii cloud.

Simplu si convenabil

Cu acest sistem elimini necesitatea utilizarii creionului si hartiei. Agentii pot utiliza un smartphone pentru a scana punctele de control si a crea rapoarte. Informatiile sunt trimise catre un centru de monitorizare, stocate automat in cloud si sunt accesibile doar utilizatorilor cu drept de acces. Practic, agentul isi poate desfasura si gestiona intreaga activitate cu ajutorul unui smartphone.

Sporeste responsabilitatea

Accesul la informatii critice si precise permite analizarea si detectarea eficientei sistemului. Vei putea vedea ora exacta la care agentul a intrat/iesit din tura, cand a executat rondul, cate puncte de control a scanat, ce rapoarte a trimis, etc. Se pot urmari tendintele si performantele agentilor (KPI). Vei putea mari eficienta operatiunilor si elimina eventualele probleme, uneori chiar inainte ca acestea sa apara.

Agentii vor fi mai responsabili. Vei avea informatii precise in timp real, poti valida rondurile, poti coordona turele si monitoriza activitatea de oriunde din lume prin intermediul unei aplicatii mobile si solutiei cloud-based.

Automatizare

Sistemele cloud-based automatizeaza intregul proces permitand agentilor sa inregistreze toate rapoartele si activitatea pe un smartphone. Informatiile sunt transmise clientului sau managerului automat si in timp real. Pastrati si accesati evidenta intregii activitatii in orice moment.

Pastrati la indemana inregistrari exacte ale tuturor activitatilor si rapoartelor. Aceasta include fiecare rond care a fost executat de la inceputul utilizarii sistemului si toate informatiile vor fi pastrate intr-o baza de date securizata, care poate fi accesata de pe orice desktop sau smartphone cu acces la Internet.


Sunt incluse toate informatiile, cum ar fi intervalele de patrulare, note, mesaje vocale, fotografii, rapoarte de incident, alarme, etc. Se elimina astfel orice animozitati iar agentii sunt mult mai responsabili.

Urmarire in timp real

Lipsa de informatii in timp real este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta companiile de securitate si managerii de obiective. In trecut, agentii de securitate trebuiau sa-si inregistreze activitatea intr-o agenda, dupa care trimiteau informatiile catre centrul de control sau client prin fax si ulterior prin email.

Sistemele de guard tour cloud-based va permit monitorizarea agentilor, vizualizarea activitatilor si rapoartelor in timp real. Puteti face note si raspunde imediat, daca este necesar, prin simpla utilizare a unei aplicatii mobile.

Analiza datelor

Data fiind stocarea informatiei in cloud, puteti accesa, monitoriza si analiza datele in orice moment. Nu mai trebuie sa inregistrati manual, sa verificati si sa indosariati rapoartele si documentele. Totul este organizat automat iar analiza datelor este foarte facila.

Puteti urmari tendintele, modelele si activitatea agentilor in mod constant si fara efort. Acest lucru se datoreaza faptului ca, intr-un sistem de guard tour bazat pe cloud, informatiile pot fi filtrate dupa anumite criterii, astfel ca veti avea o vedere de ansamblu asupra intregii activitati, sau o parte din aceasta. Astfel veti putea localiza zonele cu probleme si imbunatati activitatea de patrulare.


De asemenea, puteti notifica agentii cu privire la modificarile facute in timp real.


Sistemele de guard tour bazate pe cloud faciliteaza gestionarea eficienta a unitatilor de paza multiple si obiective multiple, prin analiza corecta a datelor.

Fara software si hardware dedicate

Trecerea la un sistem cloud-based nu necesita instalarea de software dedicate si costisitoare si nici achizitionarea de hardware dedicat.

Tot ce aveti nevoie sunt telefoane Android/iOS cu suport NFC si taguri NFC sau QR. Panoul central poate fi accesat de pe orice desktop cu acces la Internet si un browser web. Digitalizarea serviciilor de securitate nu a fost niciodata mai usoara.

Controlul bugetului

Un sistem de guard tour cloud-based este mult mai eficient decat sistemele vechi. Economisiti banii care altfel ar fi fost cheltuiti cu achizitia si analiza datelor, sarcini repetitive, pregatirea si arhivarea documentelor, precum si inspectii suplimentare pentru verificarea agentilor la obiectiv.

Monitorizare GPS

Sistemele de guard tour moderne au functia de monitorizare GPS. Vei putea identifica exact locul in care se afla agentii in orice moment. Responsabilitatea si increderea sporesc, si veti avea liniste stiind ca agentii patruleaza conform planului.

Avantajul suplimentar al monitorizarii GPS este protejarea agentilor si cresterea sigurantei obiectivelor.

Concluzii

Nu exista o modalitate mai buna de responsabilizare a agentilor de paza decat sistemul de guard tour cloud-based. Acesta iti permite sa maximizezi eficienta personalului de securitate, cu minimum de supervizare sau chiar fara supervizare.

Puteti primi notificari prin email in diverse situatii nedorite cum ar fi: lipsa scanarii sau scanarea doar a unei parti din taguri, lipsa de activitate, parasirea obiectivului (Geo Fencing), etc.

Este evident ca sistemele de guard tour cloud-based imbunatatesc semnificativ responsabilitatea, increderea, precum si productivitatea si reputatia companiei tale de securitate.