Un software de monitorizare ii ajuta pe supervizori sa localizeze cu precizie agentii de paza. Mai mult, ajuta managerii sa mentina obiectivele in conformitate cu normele si legislatia in vigoare, asigurandu-se in acelasi timp ca agentii sunt responsabili pentru actiunile lor. Exista diverse alte avantaje ale utilizarii aplicatiei Guard Center, care ajuta la eficientizarea operatiunilor de securitate, si anume:

Management la distanta

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera Guard Center este cresterea responsabilitatii agentilor de paza. Supervizorul poate coordona de la distanta toti agentii, ii poate urmari in timp real, asigurandu-se ca rondurile sunt efectuate regulat. Astfel, aveti garantia ca obiectivul clientului este permanent in siguranta.

Siguranta agentului

Dincolo de responsabilitate, cu Guard Center aveti garantia ca agentii isi desfasoara activitatea in siguranta. Monitorizarea continua incurajeaza agentii de paza sa fie in siguranta si responsabili si, atunci cand nu sunt, ii veti putea avertiza. Activarea butonului de panica notifica supervizorul in timp real cu privire la locatia agentului in dificultate.

Responsabilizarea agentului

Atunci cand agentii de paza sunt repartizati la obiectivele clientilor, este de asteptat ca acestia sa isi indeplineasca sarcinile cu sarguinta. Aplicatia Guard Center cu functiuni de urmarire GPS va permite monotorizarea continua a locatiei agentilor. Mai mult, atunci cand ajung la punctele de control, agentii trebuie sa scaneze tag-urile instalate. Sistemul inregistreaza datele automat si le transmite cu precizie supervizorului, astfel incat niciun punct de control nu este omis.

Calitatea serviciilor de paza si securitate

Un software avansat de urmarire precum Guard Center poate face mai mult decat sa monitorizeze agentii de paza. Cu Guard Center, puteti demonstra cu usurinta clientilor valoarea serviciilor dvs, demonstrand promptitudinea cu care poate fi rezolvat un incident. In timp ce datele istorice de urmarire pot fi folosite pentru a urmari activitatile agentilor la obiective pentru identificarea anumitor rutine sau alte informatii utile, datele pot fi de asemenea analizate pentru a imbunatati in continuare timpul de raspuns al echipei de interventie si serviciile de securitate in general.

Eficienta operationala

Ca toate sistemele moderne de urmarire GPS, Guard Center este o solutie puternic automatizata. Astfel, nu trebuie sa monitorizati in mod continuu sistemul decat daca este necesar. In schimb, puteti primi notificari live atunci cand o anumita situatie necesita atentie imediata. De exemplu, atunci cand agentii de paza sunt inactivi pentru o anumita perioada, sau cand acestia au parasit obiectivul, sau este apasat butonul de panica. Prin urmare, aceasta tehnologie imbunatateste eficienta operationala si creste responsabilitatea agentilor.

Servicii orientate client

Eficienta sporita a rondurilor asistate contribuie la imbunatatirea serviciului pentru clienti. Insa, atunci cand vine vorba de a oferi clientilor informatii despre ronduri, agenti, obiective, etc. faceti-o fara efort cu aplicatia Guard Center. Aveti control total asupra informatiilor partajate, care includ date precise de urmarire in timp real, precum si date istorice pentru o analiza mai buna.

Transparenta

Guard Center permite agentilor de paza sa trimita rapoarte etichetate GPS in timp real, oferind astfel mai mult control, monitorizare si transparenta a operatiunilor de securitate. In cazul unui incident, aceleasi date pot fi folosite pentru a alerta rapid clientii, dand dovada de promptitudine, transparenta si incredere.

Timpul de raspuns

Un software de urmarire a agentilor devine un activ foarte valoros in procesul de raportare a incidentelor. Daca agentul care raporteaza incidentul necesita asistenta imediata, sistemul va permite sa identificati ce agenti sunt in apropiere si pot interveni. Puteti identifica rapid locatia in care are loc un incident, astfel incat sa puteti interveni rapid in orice situatie.

Aplicatia Guard Center ofera o platforma cloud unica care va permite sa faceti mai multe decat cu un simplu sistem de urmarire GPS – permite agentilor sa documenteze totul pe durata patrularii, in timp ce supervizorii pot coordona agentii mult mai eficient.

Nu exista o modalitate mai buna de responsabilizare a agentilor de paza decat sistemul Guard Center cloud-based. Acesta iti permite sa maximizezi eficienta personalului de securitate, cu minimum de supervizare sau chiar fara supervizare.

Puteti primi notificari prin email in diverse situatii nedorite cum ar fi: lipsa scanarii sau scanarea doar a unei parti din taguri, lipsa de activitate, parasirea obiectivului (Geo Fencing), etc.

Guard Center imbunatateste semnificativ responsabilitatea, increderea, precum si productivitatea si reputatia companiei tale de securitate.