Solutie Completa de Management al Fortelor de Securitate

La Guard Center misiunea noastra declarata este sa asiguram cea mai buna si cea mai completa solutie pentru gestionarea fortelor de securitate, proiectata pentru automatizarea operatiunilor, programare si management back office. In era digitala, sa ramai competitiv este o mare provocare din cauza schimbarilor rapide din industria de securitate si cresterea asteptarilor clientilor pentru servicii de securitate mai bune. Guard Center este singurul instrument de afaceri de care ai nevoie pentru gestionarea intregii tale afaceri, reinstruirea clientilor existenti si mentinerea companiei tale inaintea competitiei, si atragerea cu usurinta a noilor clienti nu doar pe criteriul pretului.


SOLICITA O PREZENTARE

Planificare, Payroll si Management Back Office

Guard Center si Celayix au intrat intr-un parteneriat strategic pentru a furniza cea mai buna si cea mai completa solutie pentru gestionarea fortelor de securitate, care include automatizarea operatiunilor de securitate, planificarea, integrarea cu diverse aplicatii pentru payroll si management back office.


READ MORE


Design Simplu, dar Remarcabil!

Echilibrul intre putere si simplitate sta in functionalitate. Asadar, am proiectat si redefinit un software pentru Managementul Fortelor de Securitate, Mai Bun, Mai Eficient, Mai Puternic si care nu necesita cunostinte speciale pentru a fi operat. Sistemul nostru revolutionar pentru monitorizarea fortelor de securitate s-ar putea sa nu para "super" sau echipat cu "multe functii" de care probabil nu vei avea nevoie, dar te ajuta sa gestionezi intreaga afacere, astfel incat sa te poti concentra pe ceea ce este important, clientii noi.


SOLICITA O PREZENTARE

Foarte Usor de Utilizat

Tehnologia noastra a rezolvat cea mai mare problema a platformelor de gestionare a fortelor de securitate - Usurinta in Operare! Am inceput proiectarea acestui software dupa studierea in detaliu a profilului de utilizator pentru a rezolva nevoile utilizatorilor. Daca utilizatorul nu poate intelege in 5 minute cum functioneaza anumite functii, atunci sistemul nu este bun. Usurinta in utilizare este de maxima importanta, si acesta este motivul pentru care majoritatea clientilor nostri aleg solutia noastra pentru managementul fortelor de securitate dupa doar o sesiune demo live. Clientii Guard Center beneficiaza de o experienta pozitiva si captivanta care ii face imbatabili.


SOLICITA O PREZENTARE

Parteneriat pe Termen Lung

Industria de securitate este continua transformare. Informatizarea operatiunilor este noul standard. De aceea, noi credem in parteneriatul pe termen lung. Te pregatim pentru succes, oferim instruire si suport marketing (kit demo gata de folosire si materriale de prezentare cu functiile Guard Center si avantaje cu brandul tau) pentru ca tu sa poti impresiona clientii si sa-ti dezvolti afacerea.


Training si Suport

Echipa Guard Center este mereu gata sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. In plus, sesiunile noastre de training video interactiv sunt disponibile printr-un simplu click si sunt concise, clare si utile.


Ce spun clientii despre experienta lor cu
Guard Center


 • Vick Singh

  Am facut o alegere foarte inteleapta prin achizitionarea Guard Center. Prin demonstrarea tehnologiei si a modului in care excelentul nostru personal de securitate o foloseste, am reusit sa eliminam mai multe firme concurente, care s-au confruntat brusc cu un mediu de afaceri nou, cu asteptari pentru care nu erau pregatite. Suntem extrem de recunoscatori pentru suportul on-site si la distanta asigurat de echipa Guard Center in prezentarea software-ului clientilor nostri.

  Vick Singh
  Proprietar - Anderson Blake Security
 • Vitaly Velichka

  Inainte de Guard Center trebuia sa ne bazam pe creion, care este mai puternic decat sabia, dar nu se poate compara cu un smartphone din secolul 21. Tehnologia dezvoltata de Guard Center a deschis noi oportunitati de afaceri pentru noi, iar clientii nostri sunt foarte impresionati de servicii si rezultatele bazate pe date. Multumesc Guard Center.

  Vitaly Velichka
  Proprietar - A1 Security Group
 • Michael Dimkovski

  Folosim Guard Center de mai bine de 2 ani. Aceasta platforma are toate functiile pe care le-am fi putut cere. Clientii nostri sunt diversi si gasirea unui produs care sa raspunda cerintelor diverse, uneori conflictuale, a fost o mare provocare. Automatizarea utilizata de Guard Center este logica iar rezultatul este fantastic. Suntem capabili sa operam o echipa mai tactica si mai agila si este minunat. Chiar este.

  Michael Dimkovski
  COO Knights On Guard Security Services
SOLICITA LIVE DEMO